Udgivet i Seneste nyheder fra kuffertmærke.dk

Har du styr på ferien? Her er 7 ting du skal huske

Af Kuffertmærke.dk

Ferier er fantastiske, men de kræver også en masse besvær i form af planlægning. Det kan være rigtig svært at huske på alle de ting, en ferie kræver. Har du fået pakket det hele, har du alle de rette dokumenter? Har du husket at få alle med, så ingen bliver efterladt? Den sidste er nok mindre sandsynlig, men der blev dog lavet et par film om dette fænomen.

I denne artikel vil vi forsøge at give en lille liste over ting, du skal huske, inden du tager på ferie, så du kan få en rar og afslappet tur. Der er ikke noget værre end at opdage, at man ikke har styr på alle de ting, man skal, når man er landet i et andet land.

Passet, er det udløbet?

Hvornår har du sidst brugt dit pas? Og hvornår udløber det? Det kan tage et stykke tid at få et nyt pas, derfor kan det være en god ide at tjekke sit pas i god tid, så man ikke pludselig står med et pas, der udløber, inden man skal af sted.

Det er ikke nemt at rejse uden et pas, og det vil være de færreste lande, der vil lade dig komme ind, og de færreste flyselskaber der vil lade dig komme ombord, hvis dit pas ikke er i orden. Derfor tjek passet, og sørg for, at det er klar til at du skal rejse.

Forsikring

Har du alle de rette forsikringer? En ferie kan desværre byde på uforudsete hændelser. Du kan komme til skade, og du vil ikke være dækket uden en forsikring.

Det kan også være, at der sker noget derhjemme, som gør, at du bliver nødt til at tage hjem før tid. Dette kan også ende med at være for egen regning, hvis du ikke har den rette forsikring.

Sørg derfor for, at du får en rejseforsikring, der både dækker ved sygdom, og som dækker hjemrejse, hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan altid komme til skade, men du bliver nødt til at sørge for, at du ikke også bliver ruineret med store regninger, hvis uheldet er ude. Det kan du gøre med de rette forsikringer. Du kan altid få en rejseforsikring til den enkelte rejse, eller du kan få en rejseforsikring, der dækker året rundt via et normalt forsikringsselskab.

Husk forsikringen.

Pakke i god tid

Pak altid i god tid. Du vil blive så lykkelig for, at du får det gjort, selvom det kan føles som en belastning. Du kan eventuelt nøjes med at lave en liste over, hvad du skal have med og så pakke dagen inden. På den måde vil du gøre tjansen med at pakke nemmere, og mindre stressende.

Der er ikke mange, der godt kan lide at pakke, og de udsætter det derfor til sidste øjeblik. Det er en dum ting, da det ofte er her, at du glemmer mange af de essentielle ting, som du så må ende med at købe, når du er ankommet til dit rejsemål.

De rette kufferter

Har du alle de rette kufferter? Nu hvor vi er ved pakningen, så skal du naturligvis også sørge for, at du har kufferter, der passer i dimensionerne, som flyselskabet har givet. En god kuffert, der passer i målene, og dermed ikke er for stor til håndbagage, kan være en makker for livet, som du vil blive glad for. Derudover er en god kuffert, som er let at bære også en god ide. Jo bedre kufferter, jo nemmere vil du kunne få alt det med, du skal bruge. Sørg derfor for, at du har de rette kufferter til din tur.

Kuffertmærker

Du kan aldrig vide, hvad der sker med din kuffert, når den er tjekket ind. Du kan ende med at miste den, og du kan ende med, at den ikke kan finde sin vej tilbage til dig igen. Dette kan du forsøge at undgå, hvis du vælger at anskaffe dig nogle kuffertmærker.

Der findes mange forskellige kuffertmærker, men fælles for dem alle er, at du kan skrive dine oplysninger i dem, så hvis luftselskabet har fået din kuffert væk, så er der mulighed for, at de lettere kan finde den igen, og den så finder sin vej tilbage til dig. Sørg derfor altid at have kuffertmærker på dine kufferter.

Transport til og fra lufthavnen

Har du husket at sørge for transport? Du skal altid overveje transport både til og fra lufthavnen. Det kan være taxa, bus, metro eller tog. Det kan også være, at du selv vil køre dertil, og i det tilfælde skal du naturligvis også huske på, at du skal sørge for parkering af dit køretøj.

Når du så er nået frem, skal du også have transport til dit hotel eller lignende, hvis du vælger et rejsebureau som Solfaktor, så står de ofte for transporten til hotellet, og du vil derfor ikke skulle bekymre dig om det.

Men hvis du ikke rejser med rejsebureauer, så kan det være en fordel, at du undersøger, hvordan du nemmest muligt kommer til dit hotel. Det kan være med taxa, hvor du nogle gange skal sørge for at have lokal valuta, eller det kan være med bus, metro eller tog. Nogle steder vil også have mulighed for Uber og lignende, og det kan nogle gange være en billig måde at komme rundt på i stedet for taxa. Her vil du heller ikke skulle bekymre dig om valuta, da det hele foregår over appen.

Underholdning til turen

Husk underholdningen til turen. Har du børn, er underholdningen naturligvis essentielt. De skal have mulighed for ikke at kede sig på den lange rejse, i hvert fald hvis du selv gerne vil have en nogenlunde rolig tur. Sørg derfor for, at du har rigeligt med underholdning til de små.

Har du ikke børn, så husk din egen underholdning, hvis du ikke har tænkt dig at sove hele vejen. En god bog eller en film kan give flere timers underholdning, og det er altid rart, at flyveturen ikke bliver et langt kedeligt stræk. Musik og spil kan også give underholdning til store og små, og der er naturligvis også mange andre muligheder.

Hvis du har rejst meget eller bare har rejst før, så ved du sikkert også godt, at du vil komme til at kede dig, hvis ikke du selv tager underholdning med. Nogle fly har dog underholdning i form af skærme i sæderne, men det er langt fra alle fly. Sørg derfor altid for underholdningen til dig selv eller til dine børn.

Find det du mangler på kuffertmærke.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 41 produkter fra mere end 14 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 50 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-21 09:20:37.

41
Produkter
2
Brands
14
Forhandlere
50
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.